Curses solidàries contra el càncer de les entitats de la FECEC

Aquest diumenge, 23 d’octubre, tenen lloc quatre curses solidàries organitzades o en benefici d’entitats de la FECEC. Els diners recaptats en aquestes proves esportives es destinaran als diferents projectes de les entitats.

RACE FOR LIFE – SABADELL – FUNDACIÓ ONCOLLIGA

Cartell Race For Life + Logos_v2.jpg

La Fundació Oncolliga, amb la col·laboració de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Sabadell, organitza la cursa solidària ‘Race For Life pel Càncer de Mama’ el pròxim 23 d’octubre. El recorregut serà de 5 km, amb sortida i arribada a l’Eix Macià de Sabadell. Més informació

CORRE PER LES MAMES – DIFERENTS POBLACIONS DE GIRONA – FUNDACIÓ ONCOLLIGA GIRONA

CORRE_PER_LES_MAMES_2022_Post_para_Instagram_1

Oncolliga Girona també organitza el 23 d’octubre la cursa ‘Corre per les mames’. Un total de vint-i-dues poblacions on hi ha delegació d’Oncolliga s’han sumat a la iniciativa en aquesta tercera edició. Tots els donatius aniran destinats al projecte “Guapes i valentes” de la Fundació Oncolliga Girona. Més informació.

IV CURSA DE LES DONES DE LES TERRES DE L’EBRE – LA RÀPITA – LLIGA CONTRA EL CÀNCER DE LES COMARQUES DE TARRAGONA I LES TERRES DE L’EBRE 

cursa-dones-ebre-2022-cartell

La Ràpita acollirà la Cursa de les Dones de les Terres de l’Ebre. Es tracta d’una cursa solidària, organitzada per la Lliga contra el Càncer, l’Ajuntament de la Ràpita i el Club d’Atletisme Terres de l’Ebre, que es durà a terme la setmana del Dia Mundial del Càncer de Mama. És per això que tots els beneficis que s’obtinguin es destinaran íntegrament a la Lliga contra el Càncer.

V ONCOCURSA DEL REMEI – VIC – OSONA CONTRA EL CÀNCER 

v-oncocursa-remei-w

Osona contra el càncer rebrà els beneficis d’aquesta cursa que organitza el CAP del Remei de Vic. Oberta a totes les edats, hi haurà dos recorreguts, de 6 i 10 km respectivament.