Concerts solidaris contra el càncer infantil

junts-contra-el-concerts-pel-cancer-cancer-infantil

Aquest diumenge, 18 de juny, tindran lloc dos concerts per recaptar fons contra el càncer infantil per a dues de les entitats de la FECEC, Junts contra el Càncer. El primer és l’emmarcat dins del cicle Rock pels Xuklis d’AFANOC i el segon forma part del MusicVeu que, enguany, destina els seus beneficis a la Fundació Amics Joan Petit.

BEAT BAND

L’agrupació musical Beat Band actua en l’Auditori Barradas de L’Hospitalet de Llobregat pels joves amb càncer. La Beat Band és una agrupació formada per més de 30 joves estudiants de música, els quals cursen alhora estudis universitaris o de formació professional. Es tracta d’una banda autogestionada pels propis membres que la conformen i existeix sota el paraigües legal i institucional de l’associació Symphocat.

musica-pels-joves-amb-càncer

Entrades en aquest enllaç.

MANEL FUENTES & THE SPRING’S TEAM BAND

El presentador i showman Manel Fuentes és molt conegut per la seva passió per Bruce Springsteen. Aquest diumenge actuarà amb la seva banda tribut al músic de Nova Jersey al Celler Codorniu de Sant Sadurní d’Anoia. A més, els assistents podran tenir l’opció de visitar el celler i sopar als Jardins Codorníu.

manel-fuentes-music-veu

Entrades en aquest enllaç

Autor: FECEC / AFANOC / Amics Joan Petit