Concert de l’Orquestra Mundial de Metges amb Lluis Claret a benefici del Grup Àgata

La World Doctors Orchestra (WDO) ha escollit Barcelona per tancar la temporada 2017. Aquesta serà la tercera trobada de l’any de la formació, que oferirà dos concerts benèfics a favor de dues entitats catalanes dedicades a la recerca mèdica.

wdo

Els concerts tindran lloc els dies 7 i 8 d’octubre a l’Auditori i Palau de Congressos de Girona i a L’Auditori de Barcelona, respectivament. El solista convidat és el violoncelista Lluís Claret, que interpretarà junt amb la WDO el Concert per a violoncel de Robert Schumann. L’Orquestra Ars Medica, com a formació local, s’encarrega de la preparació de la trobada, de l’organització dels concerts i de l’acollida dels músics de la WDO.

La WDO combina la passió per la bona música amb la solidaritat. Els seus concerts arreu del món són totalment a benefici d’organitzacions mèdiques que es dediquen a la recerca. En cada un dels concerts se selecciona una organització sense ànim de lucre local dedicada a la medicina.

Per al concert de Barcelona, les dues entitats escollides han estat:

Els concerts tindran lloc els dies 7 i 8 d’octubre a L’Auditori i Palau de Congressos de Girona i a L’Auditori de Barcelona, respectivament, i el repertori inclou la Simfonia nº 2 en Re major, op. 73, de Johannes Brahms i el Concert per a violoncel i orquestra en La menor, Op. 129 de Robert Schumann. El solista convidat és Lluís Claret, un dels intèrprets més reconeguts del nostre país.