Concert commemoratiu pels 30 anys de la Fundació Enriqueta Villavecchia

Amb motiu del 30è aniversari de la Fundació Enriqueta Villavecchia el 9 d emaig es va celebrar un concert commemoratiu a la Basílica de la Sagrada Família amb el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana.

concert enriqueta villavecchia

En un moment del concert, un nen solista, integrant del Cor Infantil del Palau de la Música,va interpretar una cançó en representació de tots els nenes i nenes malalts de càncer. En aquest moment, tots els assistents al concert van encendre una llum, en record i en homenatge a tots els nenes i nenes als quals la Fundació ha acompanyat al llarg de 30 anys.

La llum es va encendre com a símbol de vida i es va ubicar dins d’una lluminària, repartida abans a tots els assistents, i que va estar feta a ma per famílies, nens i joves als hospitals i domicilis, voluntaris i col·laboradors de l’entitat.

Des de la seva constitució, al 1989, la Fundació treballa per millorar la qualitat de vida dels nens i joves malalts de càncer, i altres malalties greus, i donant suport a les seves famílies.

Després de 30 anys, la Fundació Enriqueta Villavecchia segueix treballant per aconseguir millorar la seva qualitat de vida i atendre necessitats fonamentals.