Concert a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer

El concert, organitzat pel rosinc Nasko Cristina, tindrà lloc aquest divendres, 31 de gener, per celebrar el Dia Mundial Contra el Càncer, que és el 4 de febrer

Nasko Cristina és un jove rosinc de 26 anys que ha decidit organitzar un concert a a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer. I el motiu del perquè organitza aquest esdeveniment musica ha estat “perquè gairebé a cada llar hi ha un cas de càncer, i perquè a la meva família hi va haver un cas i estem molt conscienciats, i és una malaltia que actualment no té cura en molts de casos i, per això, ara hem de col·laborar més que mai”, ha afirmat en Nasko.

concert_dia_mundial_cancer

El concert, que es portarà a terme aquest divendres, 31 de gener, coincidirà amb dues dates assenyalades. Una a nivell general, ja que aquest dia Roses commemorarà el se ia Mundial Contra el Càncer, que se celebra el 4 de febrer, “però ho fem divendres per a que pugui venir més gent que si es fa el proper dimarts” i l’altra a nivell personal, ja que aquest divendres en Nasko Cristina, complirà, 27 anys.

I per tot plegat el jove rosinc ha programat una actuació benèfica en la que actuaran la Coral del Centre Escolar Empordà, el Gospel Albera Salut i finalment el duet Nasko&Mamou “que ens dediquem a la música des de fa molt de temps i ens agrada col·laborar en aquests benèfics”, ha explicat Nasko.

Per la presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, Pilar Serra “és molt gratificant que joves com en Nasko estiguin tant conscienciats en amb la malaltia del càncer, i li vull agrair que hagi organitzat aquest concert perquè tot ho ha fet ell amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, que cedeix el Teatre Municipal”.

El concert s’iniciarà a les 20 hores i el donatiu mínim per assistir-hi és de 5 €.