Inici > Col·labora > Empreses solidàries

Empreses solidàries

Les empreses solidàries i OncoResponsables teixeixen aliances i s’impliquen per tal de millorar la qualitat de vida dels pacients amb càncer.

Què aporta aquest compromís?

Compartir uns valors:

  • Compromís social envers les persones que tenen o han superat un càncer, oferint suport, detectant i cobrint les seves necessitats per millorar la qualitat de vida.
  • Compartir i formar part d’una unió. La unió fa la força quan es comparteix un mateix objectiu. 
  • Transparència. Rebràs puntualment informació sobre totes les accions que duem a terme a la FECEC, Junts contra el Càncer gràcies a col·laboracions com la teva.

Beneficis fiscals:
Les empreses que col·laborin amb la FECEC, Junts contra el Càncer, poden obtenir els següents beneficis fiscals.

 

Tipus d’aportacions

Donatius
Les aportacions econòmiques de les empreses ens permeten desenvolupar la nostra tasca i projecte per poder assolir la nostra missió: millorar la qualitat de vida dels pacients amb càncer i avançar Junts contra el Càncer.

Finançar projectes
Si les empreses estan especialment sensibilitzades en un projecte, ens poden ajudar a realitzar-lo a través del seu finançament.

Donar productes o serveis
L’empresa pot col·laborar donant productes o béns, així com cedint personal qualificat per a assessorament en els àmbits d’actuació de l’empresa. Així la FECEC, Junts contra el Càncer estalvia costos i pot destinar més recursos als seus projectes. 

Implicar als treballadors
La implicació conjunta entre empresa i empleats en un projecte solidari amb un objectiu comú reforça els llaços de pertinença dels treballadors. Es pot sensibilitzar sobre la causa a través dels canals de comunicació interns, promoure el voluntariat corporatiu, fer un donatiu compartit (matching gift): els treballadors realitzen donatius a favor d’un projecte de la FECEC i l’empresa col·labora doblegant la quantitat recaptada pels treballadors.

Empreses solidàries

Empreses OncoResponsables