Cinquena Flashmob de la Fundació Roses contra el Càncer

Aquest proper diumenge la Plaça Catalunya de Roses acollirà  a partir de les 18 hores  la V Flashmob organitzada per la Fundació Roses contra el Càncer sota el lema Balla contra el Càncer!!

cinquena_flashmob

Una activitat de música i dansa que comptarà enguany amb la col·laboració del centre Muévete de Roses, i en la que a més els participants gaudiran  d’una masterclass gratuïta de Zumba.

Aquest any es fa coincidir aquesta activitat lúdica amb la celebració del Dia Nacional del Supervivent de Càncer, el qual té com a objectiu de traslladar a la societat les necessitats i problemàtiques que afronten els pacients de càncer després d’haver superat la malaltia.

Molts supervivents de càncer s’enfronten a reptes físics, mentals i socials com a conseqüència de la seva malaltia i el seu tractament. 

Segons un estudi realitzat per la FECEC (Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer) al 2014, a Catalunya, hi ha unes 107.778 persones que convivien amb un diagnòstic de càncer (60.606 homes i 47.172 dones). Es constata que l’augment anual de supervivents de càncer és al voltant de l’1,6% en les dones i de l’1,7% en els homes.

Per això, des de la Fundació (entitat membre de la FECEC), creiem que hem d’estar preparats per oferir solucions i donar resposta a les necessitats dels supervivents, i oferim els nostres serveis de suport psicosocial i terapèutic a aquestes persones que ho poden necessitar.

Assenyalar que des de l’organització fan una crida per a que tothom posi una samarreta de color verd.