Ciència After Work 2016: Càncer de còlon. Què hi ha de nou?

Tot el que has de saber sobre prevenció, tractament i recerca de noves teràpies

Conversa científica amb el Dr. Antoni Castells (Director Mèdic de l’Hospital Clínic de Barcelona, la Dra. Elena Élez (Adjunt especialista del servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron) i el Dr. Eduard Batlle (Cap del Laboratori de Càncer Colorectal de l’IRB Barcelona). Moderat per Josep Corbella, periodista especialitzat en ciència i salut.

ciencia after work

Una de cada vint persones desenvoluparà un càncer de còlon al llarg de la seva vida. El càncer de còlon és el tipus de càncer amb més incidència a Espanya i el tercer més comú a nivell mundial. Gràcies als avenços en prevenció, diagnòstic precoç i nous tractaments la taxa de mortalitat es redueix cada any.

En aquesta sessió de Ciència After Work, els científics que treballen a l’avantguarda de la recerca en càncer de còlon parlaran del progrés que estan fent al laboratori, i especialistes clínics descriuran els factors de risc i els símptomes del càncer de còlon, ressaltant la importància de la prevenció i el diagnòstic precoç. Es discutirà també com els descobriments al laboratori contribueixen a millorar els tractaments mèdics i hi haurà un torn de preguntes obert a tots els assistents.

Dia: Dimarts, 3 de maig del 2016, 18.30h

Lloc: Auditori de La Pedrera

Activitat gratuïta.