Cia. Neus Mar i el Museu de la Pesca, actuació solidària en benefici d’Amics Joan Petit

2023-07-03-junts-contra-el-cancer-amics-joan-petit

El Festival MusicVeu de la Fundació Pinnae, que enguany ha tingut de beneficiària l’entitat Amics Joan Petit Nens amb Càncer, celebra la darrera de les seves actuacions. En aquest cas, serà a càrrec de la companyia Neus Mar i el Museu de la Pesca.

La música, la dansa, la imatge i la paraula protagonitzen Dones de sal, un espectacle emocionant que neix per donar visibilitat a les dones del món del mar. Una descoberta de les experiències vitals que construeixen el paisatge humà mediterrani; de l’empoderament de la feminitat sovint silenciada; dels somnis de les persones que s’hi endinsen cercant un nou futur; de la seva explotació i de la fragilitat del medi; de la cultura marítima mil·lenària que tot ho embolcalla. La música, la veu i la dansa ens endinsen en un mar ple d’emocions i ens fa reflexionar sobre el significat de la Mediterrània, avui, en les nostres vides.

Amb Dones de sal, el Museu de la Pesca s’alia amb la Companyia Neus Mar per compartir el propòsit de retre homenatge a les dones de mar, a la cultura i patrimoni marítims, i té lloc l’any de celebració del vintè aniversari de l’obertura del Museu al port de Palamós.

Dia: 22 Juliol 2023
Hora: 21:00h
Lloc: Espai Far a Vilanova i la Geltrú
Preu: 15 euros
Entrades en aquest enllaç

L’edició 2023 del MusicVeu, festival solidari de música únic que aplega grups musicals d’estils i posicionaments ben variats i que se celebra al Penedès i al Garraf, ha destinat aquest any els seus beneficis a Amics Joan Petit Nens amb Càncer, entitat que forma part de la FECEC, Junts contra el Càncer.

Font: MusicVeu