Carme Ruscalleda serà la protagonista de la conferència organitzada per l’Associació Fènix

El proper 18 de desembre, la prestigiosa cuinera Carme Ruscalleda serà a Solsona per realitzar una conferència que duu per títol “Posa la cuina a la llista de les coses importants de la vida”. La conferència organitzada per l’Associació Fènix serà a partir de les 11 del matí, la Sala Cultural de l’ajuntament acollirà la xef del restaurant Sant Pau, que compta amb tres estrelles de la Guia Michelin.

ruscalleda
Imatge d’arxiu de Carme Ruscalleda donant suport a la campanya menja sa i moute de la FECEC.

Ruscalleda és la primera xef catalana que ha aconseguit les tres estrelles. A més del restaurant a Sant Pol de Mar, la seva localitat natal, també en té un al Japó que porta el mateix nom. La cuina de Ruscalleda es basa en els plats tradicionals catalans, als quals hi aporta un toc diferent i original que els fa excel·lents.

Aquest acte, organitzat per l’Associació Fènix, també comptarà amb un aperitiu preparat per l’empresa solsonina Riuverd. Les places per assistir a la conferència són limitades i per inscriure’s cal adreçar-se a l’oficina d’atenció ciutadana (OAC) de l’Ajuntament. La inscripció té un cost de 5€.