Calella acull el tast solidari “Vi per Vida” per donar suport a la recerca en metàstasi del càncer

“Vi per Vida” és una associació sense ànim de lucre impulsada per Xavier Ayala i que va néixer l’abril d’aquest mateix any, amb l’objectiu de recaptar  diners per a la recerca en metàstasi i sensibilitzar els ciutadans en favor de la investigació.

calella acull el tast de vins contra la metàstasi del càncer

El de Calella és el segon tast que s’organitza, després de l’èxit del primer que es va fer al maig a Mollerussa. “Apropem els vins catalans al públic d’una manera divertida, amb presentacions audiovisuals i música catalana moderna, alhora que contribuïm entre tots a una bona causa”.

Els fons recollits a les campanyes de “Vi per Vida” van destinats a l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona) que té un programa específic d’investigació en càncer i metàstasis. Iniciatives com les de Vi per Vida prenen una gran rellevància no només pel suport econòmic per a la investigació, sinó perquè, a més, contribueixen a conscienciar a la societat que cal invertir en investigació de la metàstasi, ja que és la gran causant dels casos de mortalitat.

Per només cinc euros, els participants assaboriran  vins, de les Denominacions d’Origen: Alella (2 vins), Costers del Segre, Pla del Bages, Empordà, fent un viatge per diferents demarcacions de Catalunya. L’acte estarà presentat per la periodista Elisabet Carnicè i el guiatge pels vins anirà a càrrec de Xavi Ayala. El servei i atenció al públic així com també l’elaboració d’algunes degustacions culinàries anirà a càrrec dels estudiants de restauració de l’Institut Bisbe Sivilla de Calella.