Avui, sopars solidaris d’Oncolliga Girona i Osona contra el càncer

Avui, Osona contra el càncer i Oncolliga Girona organitzen dos sopars benèfics contra el càncer.

Per una banda, Oncolliga Girona celebra al Palau de Fires de Girona la 14a edició del seu sopar benèfic anual. La trobada és un esdeveniment plenament consolidat en el calendari social de la ciutat de Girona que l’any passat va reunir més de 500 persones.

Entre els assistents hi haurà personalitats de la política, de l’àmbit sanitari, del món cultural, empresarial i social, i també representants de moltes de les delegacions i voluntaris que donen continuïtat a l’entitat i que fan possible que cada any es puguin celebrar actes com aquest. El sopar no solament contribueix de manera important a la recaptació de fons per continuar tirant endavant projectes de l’entitat, sinó que es converteix també en punt de trobada de totes aquelles persones que dia a dia ajuden

Per una altra banda, Osona contra el càncer i Rotary Club de Vic organitzen un sopar al recinte firal El Sucre (Vic) de les 20.00 h a les 24.00 h a benefici del programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte.

Rotary i il·lusions a Taula

Sota el nom ‘Il·lusions a Taula’, el sopar és també un punt de trobada de lʼempresariat dʼOsona i la societat civil i, una posada en comú per reflexionar sobre la conjuntura i les necessitats actuals, així com les oportunitats en els propers anys.

El programa de detecció de càncer de còlon i recte consistirà en demanar, en els propers dos anys, a les 36.000 persones a Osona (56.000 sumant-hi Ripollès i Garrotxa), que tenen cinquanta anys o més que passin per les farmàcies on recolliran un test dʼanàlisi i diagnòstic per determinar si poden tenir i desenvolupar o no la malaltia.