L’Associació Fènix estrena un nou servei de rehabilitació  de les capacitats cognitives

rehabilitacio-capacitats-cognitives-solsona

L’Associació Fènix posa en funcionament un nou servei destinat als pacients oncològics per a rehabilitar, millorar i promoure les capacitats cognitives alterades per tractaments o lesions neurològiques derivades de les afectacions cerebrals.

L’entitat ha signat un conveni de col·laboració amb «l’Espai Roseta Bonet Psicologia» de Solsona, per al desenvolupament de programes  orientats a la millora de les capacitats cognitives, de conducta i funcional de  pacients en fase de tractament o de recuperació i de tots aquells aspectes relacionats amb l’acompanyament neuropsicològic.

L’acord de col·laboració, preveu que “l’Espai Roseta Bonet Psicologia”  facilitarà la psicòloga en l’especialització de neuropsicologia, Glòria Besora Hernàndez, atengui als pacients derivats per l’Associació Fènix, preveient un mínim d’una sessió setmanal  d’acord amb els criteris que el diagnostic mèdic tingui assignat i sense que  el tractament, suposi un cost afegit pel pacient i la família.

Amb aquest nou acord de col·laboració, Fènix amplia el catàleg de serveis que continuen sent  gratuïts i així poder donar resposta a les problemàtiques que la comunitat presenta.

Font: Associació Fènix