Assemblea general d’Osona contra el Càncer

Divendres, 13 de març a l’auditori Vila d’Abadal del Sucre de Vic, Osona Contra el Càncer va celebrar l’Assemblea General Ordinària anual, amb el ja tradicional berenar previ.

Assemblea13032015 IMG_3487

L’acte, conduït per la presidenta, Sra.Montserrat Freixer,  va començar amb la lectura de l’acta de l’Assemblea anterior i la Memòria de l’exercici 2014,  a càrrec de la secretària, Sra.Cristina Herrera.

A continuació, el tresorer, Sr.Joan Vivet, va fer balanç de l’exercici 2014 i va presentar el pressupost del 2015, així com les novetats fiscals que afecten l’entitat. Es va aprovar, per unanimitat dels assistents, sol·licitar la consideració d’Entitat d’utilitat pública per a l’Associació, després d’una excel·lent exposició de l’assessora jurídica, Sra.M.Àngels Vila.

El Dr.Eduard Batiste-Alentorn va presentar la conferencia del Dr.Joan Saló, que va parlar de la conveniència de sumar-se al “Programa de detecció precoç de cáncer de còlon i recte” adreçat a la població d’entre 50 i 69 anys. Per acabar, el jove violinista Jofre Bardolet va oferir a tots els assistents un magnífic concert.”