Àpat anual solidari a favor dels malalts i familiars oncològics de Roses

S’apropa el mes de març i amb ell la XVIII Fideuà Popular de la Fundació Roses Contra el Càncer,  que tindrà lloc el diumenge, dia 6, a les 13.30 hores a l’envelat de la Plaça Frederic Rahola de Roses.

cartell_fideua_fundacio

Un any més la Fundació  vol comptar amb la gran solidaritat dels rosincs per gaudir tots plegats d’aquest dinar popular i de caire benèfic envers els malalts i familiars oncològics. Així, el donatiu per gaudir de la fideuà és de 20 €, i per als menors de 10 anys, 10 euros.

Aquest dinar s’emmarca dins del programa d’activitats anuals que realitza la Fundació realitza periòdicament amb l’objectiu de recaptar fons per al finançament de les tasques que l’entitat promou. Entre aquestes accions, destaquen el suport econòmic, psicològic, moral i social  als malalts de càncer de la població de Roses, així com als familiars d’aquests.

D’altra banda, amb l’organització de diferents actes al llarg de l’any, realitza també una important tasca de conscienciació i sensibilització sobre les conseqüències d’aquesta malaltia.

  • Organitza: Fundació Roses Contra el Càncer
  • Col·labora: Ajuntament de Roses
  • Els tiquets ja estan a la venda al local de la Fundació, ubicat al carrer Pescadors, 13,  de Roses
  • Horari: Dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13 hores / Dimarts i dijous de 16 a 18:30 hores

Més informació als telèfons: 972 15 12 95 – 61918 29 38, o per email: fundacio@fundacio.org

També es pot trobar més informació al Facebook de la Fideuà.