Actes en benefici de l’AFANOC pel càncer infantil

Posa't la gorra a Breda

Setembre arriba amb diversos actes importants en benefici de l’AFANOC: el Festival Mússol, organitzat per l’Associació Mússol, i la festa Posa’t la gorra! a Breda, Barcelona i Reus. Els diners recaptats de totes dues jornades aniran destinats a treballar per la millora de la qualitat de vida de les famílies afectades pel càncer infantil.

FESTIVAL MÚSSOL

El Festival Mússol és un festival solidari que aquest any se celebra el benefici de l’AFANOC el dimecres 6 de setembre a la Sala Paral·lel 62 de Barcelona.

Amb el seu format de festival únic a tot el món, grans artistes del panorama català, espanyol i internacional, s’uneixen en una única ocasió per a oferir un concert completament innovador i únic mai vist. Cada artista interpreta 3 cançons del seu repertori, acompanyats d’una backing band de músics professionals. Durant el transcurs de la nit, l’esdeveniment és conduït per un presentador que explica al públic assistent la raó per la qual se celebra el festival.

El cartell d’enguany inclou noms com els d’Amaia, Judit Neddermann, Ferran Palau, Núria Graham, Miki Núñez, The Tyets, El Niño de la Hipoteca, 31FAM, Sr. Chen, Sr. Wilson, Meritxell Neddermann, Alex Dee, Sabana, Queralt Lahoz, Vic Mirallas, Andana, Àlex Pérez, Paula Grande, Magalí Sare, EMLAN, Sara Roy, Kelly Isaiah, Pau Lobo, Gessamí Boada, Ginestà, Doble&Hugsound, Flashy Icecream.

Fes-te amb la teva entrada

POSA’T LA GORRA A BREDA

Breda acull el pròxim 9 de setembre la festa Posa’t la gorra, per primera vegada dins del marc de la festa major amb l’objectiu d’obrir una seu a Girona en un futur pròxim.

En aquests casos la celebració d’un Posa’t la gorra!, és la millor carta de presentació per donar a conèixer els projectes de l’entitat a territori, indispensable per generar sinèrgies i vincles, tant amb la ciutadania com amb les administracions.

S’espera que la festa sigui un èxit d’assistència i que el 9 de setembre es pugui omplir Breda de gorres, festa, solidaritat i complicitats!

Tallers

 • Pintar la gorra 
 • Pintar el xuklis
 • Cerámica 
 • Pintar cara
 • Circ: 4 estacions 
 • Provar els gegants i taller de gegants
 • Fotomatòn

Actuacions

 • Circ
 • Twirling 
 • Batucada
 • Ballada de gegants
 • Dj

Servei de bar i venda de merxandising

Breda, dissabte 9 de setembre
De 9:30 a 14:30h
Plaça Lluís Companys La Miranda

POSA’T LA GORRA A BARCELONA

El 17 de setembre, la festa Posa’t la gorra! se celebra al Parc del Tibidabo de Barcelona.

L’AFANOC regala una gorra a les primeres 2.000 persones que passin per taquilles i, a més, es pot gaudir del 30% de descompte sobre el preu de l’entrada general amb el codi “AFANOC” (entrades limitades).

POSA’T LA GORRA A REUS

I el 30 de setembre, Reus acull també la festa Posa’t la gorra!

De les 17 a les 20 h, el recinte de la Palma de la ciutat s’omplirà de diversió, entreteniment i molta solidaritat. La festa comptarà amb actuacions musicals, de dansa, màgia i tallers per a totes les edats, i molt més.

Reus, 30 de setembre
De 17:00h a 20:00h
La Palma (Carrer ample, 75)

Font: AFANOC