Actes de la Fundació Roses contra el Càncer

Cursa de la Dona Roses contra el Càncer

Roses contra el Càncer celebra la seva tradicional Cursa de la Dona aquest diumenge 24 de setembre. Aquesta prova esportiva solidària arriba el mateix mes que l’entitat celebra el seu 25è aniversari amb un acte el pròxim 16 de setembre al Teatre Municipal de Roses.

CURSA DE LA DONA DE ROSES

La Cursa de la Dona de Roses és la més antiga de la província de Girona. L’aportació 100 % solidària serà a favor de l’entitat. La distància de la cursa és de 5km, amb un recorregut planer.

Convocatòria: diumenge 24 de setembre a les 10h, a la plaça de les Botxes, davant la Ciutadella.
Inscripció anticipada 10€ – El dissabte anterior i el dia mateix 12€
Novetat Fila 0: Donatiu 10€ amb entrega de samarreta, sense participació a la Cursa.
Recollida de samarretes i dorsals el dissabte 23 de 16h a 20h al Teatre Municipal de Roses.

Més informació: fundacio@fundacioroses.org

ACTE 25È ANIVERSARI FUNDACIÓ ROSES CONTRA EL CÀNCER

Aquest any la Fundació Roses Contra el Càncer celebrarà 25 anys des la creació. La celebració tindrà lloc el proper dissabte, 16 de setembre, al Teatre Municipal de Roses (20 hores). El senzill acte servirà per homenatjar el voluntariat, col·laboradors, patrocinadors i tota persona que en algun moment ha ajudat als pacients i familiar oncològics de Roses.

La presidenta de l’entitat socio-oncològica, Núria Páramo, comenta que “serà un acte obert i gratuït per poder agrair a tothom que ens ha ajudat a arribar a aquests 25 anys, des de les nostres fundadores, passant pels nostres voluntaris i voluntàries, col·laboradors i patrocinadors fins arribar a la societat en general, així com als pacients i familiars que hem pogut ajudar durant tot aquest temps”.

L’acte és obert a tothom i pots fer la teva inscripció en aquest enllaç.

Font: Fundació Roses contra el Càncer