Trobada anual 2024 d’Osona contra el Càncer

El divendres 18 d’octubre, Osona Contra el Càncer celebra la seva trobada anual comarcal, organitzant dos actes als quals conviden tothom a participar.

  • A la sala Marià Vila d’Abadal de l’edifici “El Sucre” de Vic, a 2/4 de 8 del vespre (entrada lliure): Conferència “El càncer a Osona: Anàlisi del nombre de malalts i la seva supervivència” a càrrec del Dr. Pere Roura Poch (cap d’Epidemiologia del Consorci Hospitalari de Vic).
  • Al Recinte Firal “El Sucre”, a les 9 del vespre (amb tiquet), Sopar solidari, que enguany serà possible gràcies a la inestimable col·laboració dels nostres Amics d’OCC 2024Can MolasRestaurant GoitallopsArka CàteringGrup ViñasEl Xocolater de TaradellFruites Germans JiménezPavicRiera PintóVeriPanadès AlemanyFantiniÀralia FlorsCompanyia d’UniformesLineshaLa Tinta i Llach So i Llum.

La vetllada finalitzarà amb el tradicional sorteig d’obsequis, gentilesa de diversos establiments i col·laboradors de la comarca.

Podeu adquirir el tiquet (donatiu 50€) fins al 16 d’octubre o fins a completar l’aforament clicant aquest enllaç. Trobareu les instruccions de com fer la reserva del vostre tiquet al final d’aquesta mateixa pàgina.

Atenció! Molt important: No es podrà adquirir el tiquet d’accés al sopar la mateixa nit de l’esdeveniment al Recinte Firal.

  • Dia: divendres 18 d’octubre
  • Lloc: Edifici El Sucre (Carrer de l’Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5. Vic)
  • Hora: 19:30 h
  • Preu: 50 euros

Font: Osona contra el Càncer