3a edició del Lliga’t a la Vida Trail de la Lliga de Tarragona i les Terres de l’Ebre

Els dies 26 i 27 d’octubre tindrà lloc la 3a edició del Lliga’t a la Vida Trail en favor de la Lliga contra el Càncer de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Lliga’t a la vida Trail va néixer el 2022 de la il·lusió, d’un grup d’amics i amigues amants del trail i de la natura. El projecte es va crear amb l’ajuda de La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. Es tracta d’un repte majúscul, en l’àmbit esportiu i solidari. A través d’aquesta cursa es pot ajudar a recaptar diners destinats a diferents projectes de La Lliga Contra el Càncer amb l’objectiu final de millorar la qualitat de vida dels pacients amb càncer a la província de Tarragona i dels seus familiars. Projectes tan diversos com de suport psicològic, emocional, social, econòmic, de promoció de la salut, de prevenció, de rehabilitació física, de promoció de l’esport com a forma de recuperació després dels tractaments oncològics, així com la investigació.

La prova consisteix a completar un recorregut circular de llarga distància d´aproximadament 100km corrent, 70km corrent o caminant i 50km caminant, tenint com a punt principal de sortida i arribada el Port de Tarragona.

El trail està dissenyat per fer-la corrent o caminant, amb un límit horari de 18 hores per finalitzar-la.
Durant tot el recorregut «és condició» indispensable que com a mínim de 3 i un màxim 4 membres de l’equip en carrera, podent fer relleus als diferents punts d’avituallament i control de pas que estaran situats a les poblacions de final de cada tram i hi haurà zones de pàrquing específiques per poder arribar amb vehicle.

Com a novetat per a l’edició 2024, estrenem un recorregut de 70km caminant o corrent, perquè tothom trobi una prova a la seva mida. La resta de membres de l’equip fa de suport. Els equips han de ser d’un mínim de 6 i un màxim de 7 membres amb la possibilitat d’un conductor assistent. Cada equip pot organitzar-se segons les seves necessitats, fent servir l’estratègia que cregui més oportuna a l’hora de fer els relleus.

Aquest any es destinaran els fons aconseguits a la recerca sobre el càncer de còlon i a ajudar en diferents aspectes de la prevenció, investigació i diagnòstic precoç, sense deixar de banda el suport psicològic i la rehabilitació, tenint l’esport com a pilar fonamental.

Més informació