4ª Cursa de la dona Vila de Figueres del Grup Iris

La Cursa de la Dona Vila de Figueres escalfa motors. L’objectiu és arribar al 10 de novembre, data en que la ciutat tornarà a ser envaïda per la marea rosa, en plena forma.

fem-emporda-cursa-de-la-dona-figueres-2019

En primer lloc aquesta cursa és una iniciativa del Grup Iris. El Grup Iris són una associació d’empordaneses afectades de càncer de mama. Així amb la seva voluntat van constituir un grup de recolzament i suport per persones afectades de càncer de mama. Doncs, el seu objectiu va més enllà dels aspectes mèdics de la malaltia. Ja que el que és important és ajudar a afrontar aquest nou repte i continuar gaudint de la vida.

Per tant, la cursa de la dona Vila de Figueres, és una cursa benèfica de 5Km, on s’anima a participar-hi a totes les dones. Es pot fer caminant o corrent.

Així els homes, joves i nens poden participar directament a la cursa,però sí fent de voluntaris o donacions. Qui hi estigui interessat pot fer inscripció a la Fila Zero: sense participar en el circuit i sense dorsal podran gaudir de la samarreta rosa.

Finalment podreu recollir el dorsal al Casino Menestral C/Ample, 17 Figueres. En els següents dies i horaris:  8 de novembre de 10h a 20h i 9 de novembre de 10h a 13h.

A més, si algú de vosaltres ha patit, o pateix un càncer de mama poseu-vos en contacte amb GRUP IRIS, perquè tindreu una samarreta especial.

L’acte de presentació de la 4a edició de la cursa va tenir lloc el passat 27 de setembre al Museu del Joguet de Catalunya i el dissabte, 28 de setembre, algunes de les participants van inaugurar oficialment els entrenaments a l’aire lliure.