3a edició de l’Oncodines Trail

El pròxim 15 d’abril se celebra la 3a edició de l’OnCodines Trail, un repte esportiu solidari corrent o caminant per muntanya i per equips per l’entorn de Sant Feliu de Codines. El 4 de març, i per primer any, es disputarà la Petita OnCodines Trail, el repte solidari infantil per equips, per a nens i nenes d’entre 7 i 15 anys. Les donacions de l’OnCodines es destinaran íntegrament al suport i l’ajuda a malalts oncològics i les seves famílies, a la compra de material mèdic i a la investigació.

RFN01749Foto: Oncodines Trail

La tercera edició es farà el 15 d’abril de 2023 i recorrerà diversos indrets del Vallès Oriental i el Moianès. Els participants hauran de recórrer una vuitantena de quilòmetres corrent o bé una seixantena caminant. Es tracta d’un traçat que en bona part és de muntanya i pistes forestals, tot i que també passarà per nuclis urbans. Els equips han d’estar formats per entre 3 i 6 persones (sempre hi ha d’haver 3 persones de l’equip en el recorregut).

Cada conjunt que hi participi té un doble objectiu: completar la cursa i recaptar un mínim de 600 euros que es destinaran íntegrament a la Fundació Oncovallès, la Barcelona Brain Health Initiative (de l’Institut Guttmann) i la Fundació Enriqueta Villavecchia. En aquest sentit, la participació a la cursa requerirà la donació de cada equip, a banda de la inscripció de cada un dels participants per a despeses d’organització.

Els impulsors de l’OnCodines trail som un grup de corredors de Sant Feliu de Codines que, des de fa uns anys, participem a la OncoTrail, una cursa per equips que es fa a Palafrugell amb l’objectiu d’obtenir recursos per a la investigació del càncer i per a la millora de la vida dels pacients oncològics i de les seves famílies. Així com en altres curses solidàries.

Organitzen el Club Atlètic Sant Feliu, el Centre Excursionista Sant Feliu i els Voluntaris Oncodines.

Inscriu-te en aquest enllaç.