3ª edició de la iniciativa solidaria ‘Un punt, 1€’ a favor d’Osona contra el Càncer

Un any més, i ja en van 3, des de l’Associació Bàsquet Osonenc organitzem la iniciativa solidària anomenada “Un punt, 1€” per col·laborar amb l’associació Osona contra el càncer. En aquesta ocasió, la iniciativa coincidirà amb el Dia Mundial Contra el Càncer que es celebra el proper 4 de febrer.

2018-Un punt, 1€

“Un punt, 1€” consisteix en donar a “Osona contra el càncer” 1€ per cada punt que el teu equip  anoti al partit de la jornada del 3-4 de febrer. Aquesta donació es pot fer a nivell individual o juntament amb tots els membres (entrenadors/es, jugadors/es…) de l’equip. L’Associació Bàsquet Osonenc recollirà les donacions dels clubs i entitats i realitzarem el lliurament de tota la suma acumulada a “Osona contra el càncer”.

Ens agradaria que s’hi sumin a aquesta iniciativa el màxim nombre d’equips de totes les categories, tant en partits de la Federació Catalana de Basquetbol, com en qualsevol de les lligues del Consell Esportiu d’Osona.

Si donat el cas, tots aquells que no estigueu en cap equip podeu fer també la vostra donació a nivell personal amb el format que desitgeu, com per exemple escollint qualsevol dels partits de la setmana, triant un equip i fent la donació com si d’un membre d’aquell equip es tractés.

Funcionament de la donació

Si esteu interessats en adherir-vos a la iniciativa, a continuació us informem de com fer els donatius:

  1. Realitzar l’ingrés de la quantitat total recaptada pel club abans del 4 de març:

– ASSOCIACIÓ BÀSQUET OSONENC

– ENTITAT: BBVA

– NÚM. COMPTE: ES53 0182 8676 3802 0002 0760

– RAÓ: Un punt, 1€ – Nom del club / equip de lleure / persona particular

  1. Enviar un mail a l’ABO (basquetosonenc@gmail.com) indicant (pel cas dels clubs):

– Nom del club

Quantitat total que aporta el club

– Nom de cada equip que ha participat a la iniciativa i la quantitat que aporta aquest equip.

  1. Des de l’ABO informarem de les quantitats assolides i realitzarem la donació a Osona contra el Càncer

SUMA’T a la iniciativa i PARTICIPA AMB EL TEU EQUIP !!!

COMPARTEIX la informació i el cartell per les xarxes socials (WhatsApp, Correu electrònic, Facebook, Twitter, Instagram…) perquè la quantitat final sigui el més gran possible !!!

#Unpunt1euro