360 grams’, teatre benèfic a favor de la Fundació Oncolliga

El dilluns 6 febrer, a les 19 hores, al Teatre Romea de Barcelona tindrà lloc una funció a benefici de la Fundació Oncolliga Barcelona amb la representació de l’obra “360 grams”, d’Ada Vilaró. L’acte comptarà també amb la col·laboració especial de la pianista Clara Peya.

3a4619cf-0e4f-6f77-bbf3-3e4f66b6982f

“360 grams” és una peça poètica, un cant a la vida que la creadora evoca a partir de la seva experiència íntima, fràgil i real amb un càncer, que sacseja el públic i que ha obtingut el reconeixement de crítica i del públic arreu i ha estat premiada amb el “FITT noves dramatúrgies 2021” així com també amb el premi “Territorio Violeta 2021”.

L’obra, creada i protagonitzada per Ada Vilaró, compta amb la co-direcció de la ‘performer’ Maria Stoyanova i la ballarina Vero Cendoya. A final del mes de febrer farà el salt a Sud-amèrica i es podrà veure a sales d’Argentina, Uruguai i Perú.

Ada Vilaró és una singular artista multidisciplinària: actriu, directora i ‘performer’ a qui han definit com un monstre de l’escena pel seu perfil polifacètic i la solvència interpretativa que demostra amb l’obra “360 grams”.