2a Setmana Oncològica de Premià de Dalt organitzada per Oncolliga

Durant set dies Premià de Dalt acull una àmplia programació d’activitats, organitzada per Oncolliga Premià de Dalt i amb el suport de l’Ajuntament.

setmanaoncologica.jpg.270x400

Diumenge 31 de gener, es va obrir oficialment l’esdeveniment amb la inauguració de l’exposició de fotografies “Identitat esculpida”, de Mar Hernández, a la sala d’exposicions Arts i Lletres de la SC Sant Jaume.

Dilluns 1 de febrer, a les 20h, la sala d’Arts i Lletres acollirà la xerrada “La meva experiència amb el càncer”, conduïda per Fina Paredes i Miguel Ramírez. L’endemà, a les 18.30h, el Casal de la Gent Gran serà l’escenari de la xerrada-col·loqui “Càncer i envelliment”, amb la Dra. Clara Montagut i la Dra. Maria Pi Figueras, Oncòloga i Geriatra, respectivament, de l’Hospital del Mar de Barcelona.

Dimecres 3 de febrer, a les 19.30h, a la sala d’exposicions d’Arts i Lletres el doctor Miguel Ramírez parlarà de “Càncer i estrès, possible abordatge psicològic”.

Dijous 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer, a les 16h, a l’Espai Santa Anna es farà un debat amb el títol “Com et puc ajudar? El cuidador principal del malalt amb càncer”, amb la participació de malalts i cuidadors, i conduït pel Dr. Pere Beato. En acabar, actuarà la Coral del Barri.

Divendres 5 de febrer, a les 19.30h, es projectarà la pel·lícula “Bajo la misma estrella”, amb comentaris d’Ernest Corominas i la Dra. Amèlia Quílez. L’entrada té un preu de 3€.

Dissabte 6 de febrer es clourà la 2a Setmana Oncològica de Premià de Dalt a la sala de sessions de l’Ajuntament, a les 11.30 h, amb una tertúlia sota el títol “Jo tinc càncer” en què participaran malalts i que serà conduït per la Mercè Krauel i la Maria Santanach. Clourà l’acte la Coral Primiliana.

Podeu consultar totes les activitats programades a la 2a Setmana Oncològica en aquest document: Programa de la segona Setmana oncològica.