28 de juliol, nou cicle de xerrades ‘Després del càncer’ online amb la Fundació Kalida

La FECEC ofereix el 28 de juliol una nova xerrada del cicle de xerrades després del càncer online que va a dirigit a pacients amb càncer que estan a punt d’acabar els tractaments actius a càrrec d’experts en Oncologia, Relacions Laborals i Avaluacions Mèdiques.

webinar kalida

La primera va tenir lloc el passat 28 de maig, la segona el 4 de juny, la tercera el passat 11 de juny amb el Grup Iris i el 30 de juny es va fer juntament amb Oncolliga Girona.

L’objectiu d’aquestes xerrades, d’una hora de durada i que s’oferiran a través de la plataforma Zoom, és proporcionar a les entitats un      recurs per formar, resoldre dubtes i proporcionar a pacients i cuidadors informació sobre la gestió de la malaltia quan els tractaments actius del càncer estan a punt d’acabar.

Aquestes sessions s’ofereixen a les entitats de la FECEC i van dirigides als seus usuaris, tot i que també poden estar obertes a qualsevol persona interessada.

El cicle de xerrades tractarà 3 grans temes:

  • Què és l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques(ICAM)? Funcions de l’ICAM i criteris d’avaluació. Aquesta      xerrada té lobjectiu d’explicar les funcions de l’ICAM i      ajustar les expectatives  dels usuaris respecte aquest organisme tot facilitant ponts de comunicació entre aquests i els professionals de l’ICAM
  • Com em puc preparar per tornar a la feina?En aquest punt s’abordaran conceptes bàsics, informació necessària que cal recollir i passos a seguir per un bon retorn laboral. L’objectiu és donar pautes per a que aquestes persones puguin preparar la tornada a la feina.
  • Per què alguns pacients responen a la teràpia contra el càncer i altres no?” De la ma dels experts del centre IDIBELL, els pacients copsaran      els motius per els quals es donen de les resistències als tractaments.

 

Aquest cicle s’estendra al llarg d’uns mesos a tres entitats de la FECEC: Grup Iris, Oncolliga Girona i Fundació Kalida.