19 de setembre: Marxa del Xuixo

Aquest 19 de setembre se celebra la 19ena edició de la Marxa del Xuixo que organitza Oncolliga Girona

Participants a la Marxa del Xuixo organitzada per l'Oncolliga. Les fotos són de l'Oncolliga.
Participants a la Marxa del Xuixo organitzada per l’Oncolliga. Foto arxiu Oncolliga

Aquest any l’emblemàtica Marxa del Xuixo serà un pèl diferent. L’objectiu és poder gaudir d’aquesta activitat solidària i complir alhora les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries.

Hem creat una plataforma virtual on podràs apuntar-te, també el mateix dia farem inscripcions presencials de 8:30 a 10:30.

La sortida serà lliure dins l’horari de 9h a 10:30h. El punt de trobada serà a la Pista Esportiva CREC de la Vall de Sant Daniel (al costat del Monestir de Sant Daniel)

En el punt de sortida donarem una aigua i un entrepà a tots els participants. Al final de la marxa donarem el xuixos en el mateix punt de sortida.

Com funciona?

  1. Inscriu-te a la nostra web i ajuda’ns a ajudar: www.oncolligagirona.cat o vine al mateix dia de 8:30h a 10:30h i inscriu-te.
  2. Decideix la ruta que vols fer 5 o 10km, les dues rutes estaran senyalitzades. Us les podeu descarregar aquí RUTA 5KM– RUTA 10KM.
  3. En el punt d’inici de les rutes donarem avituallment (aigua i entrepà). El final del recorregut podreu recollir el vostre xuixo i endolçar una mica la vida!
  4. Fes-ho sol o amb amics, família… Vine a passar-ho bé! Busca un lloc bonic, i sobretot fes-te una foto i omplim les xarxes de DOLÇOR. Comparteix-ho amb nosaltres a través d’Instagram citant @oncolligagi i utilitzant el hashtag #marxadelxuixo2021
  5. Amb la teva inscripció estaràs col·laborant directament amb la Fundació Oncolliga Girona millorant les condicions de vida dels malalts de càncer i les seves families.

 

El preu de la inscripció és de 5 euros, en concepte de donatiu.

Anima els teus amics i familiars a participar-hi i segueix-nos a les xarxes socials per no perdre’t res!

SÍ, VULL INSCRIURE’M