17 de desembre, Cursa Solidaria “Posa’t la Gorra” amb AFANOC

El proper 17 de desembre arriba la primera Cursa Solidària “Posa’t la Gorra! i Corre pels Xuklis” organitzada per l’AFANOC (Associació de Nens amb Càncer) al Parc de la Ciutadella de Barcelona.

b9430e0d-ea6c-4343-bfe7-9b85f31b4d60
Amb aquesta cursa l’entitat uneix els valors de l’esport amb l’esperit de lluita que un infant o adolescent amb càncer haurà de fer front en la seva particular cursa.

“Posa’t la Gorra!” és una campanya de sensibilització i normalització del càncer infantil i amb ella també es recapta fons, que van destinats als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i mantenint La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats perquè els seus fills i filles rebin  tractament als hospitals de referència.

Totes les inscripcions de la cursa tindran de regal la gorra de la campanya d’aquest any dissenyada per la marca esportiva MUNICH! Amb la Gorra Munich aquell dia tots els nens i nenes fins a 11 anys entraran gratis al Zoo de Barcelona i a partir dels 12 anys tindran un 50% de descompte a l’entrada.

FES CÓRRER LA GORRA!!

Per tal que tothom, grans i petits, hi pugui participar hi haurà dues modalitats de cursa:

Cursa infantil (a partir de 3 anys)
Distància: 1km
Límit de participants. 350
Preu d’inscripció: 10€. Inclou un dorsal pel nen/a i la possibilitat que un adult l’acompanyi a córrer. També  inclou una bossa amb productes i regals.

Cursa d’adults (a partir de 14 anys)
Distància: 4’5km
Límit de participants: 650
Preu d’inscripció: 10€. Inclou dorsal i xip per poder consultar marca personal i classificacions generals. També inclou una bossa amb productes i regals.

Totes les inscripcions inclouen una butlleta pel sorteig amb Eric Abidal i els actors de la sèrie Merlí, que es farà el mateix dia 17 dins el Zoo de Barcelona. Es sortejarà: entrades a la Pista de Gel, entrades pel Tour Barça, una samarreta del Barça signada pels jugadors, entrades pel CosmoCaixa, unes bambes MUNICH, entrades per PortAventura Park.

Les inscripcions es tancaran el dimarts 13 de desembre. Els dorsals es recolliran el mateix dia de la cursa a partir de les 9.30h al mateix passeig dels Til·lers del Parc de la Ciutadella.

Pots fer les inscriptions des d’aquí.