10è Sopar de les Estrelles de la Lliga Contra el Càncer de Tarragona

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre celebrarà el “10è  Sopar solidari de les Estrelles Contra el Càncer”  el proper divendres, 11 de novembre de 2022, a les 21.00 hores al Complex educatiu de Tarragona (Antiga laboral).

lliga

El sopar l’elaboraran, els set cuiners amb una estrella Michelin de la demarcació de Tarragona: Joan i Arnau Bosch de Can Bosch, Diego  i Ruben Campos de Rincón de Diego, Fran López de Villa Retiro; Jeroni Castell de les Moles, Vicent Guimerà de l’Antic Molí, Rafael Múria de Quatre Molins i Josep Moreno de Deliranto. A aquests cuiners, els acompanyaran Mohammed Quauch, del Terrat Restaurant, Corina Grama dels Restaurants El Rod i Kupaj de Cluj-Napoca (Rumania), Àngel Jimenez del Complex Educatiu, Gabri Olivier de Gelateria Olivier, Marco Carreiro, pastisser i  Jordi Andreu de Forn Andreu.

Els beneficis d’aquesta vetllada aniran destinats al Programa d’Activitats per a la Promoció de la Salut, i per a complir els fins fundacionals que porta a terme la Lliga.

El preu del sopar és de 60 euros per persona i podeu fer la vostra reserva trucant al número de la Lliga Contra el Càncer 977 23 24 24.

Una vegada feta la reserva, el pagament es podrà fer mitjançant transferència bancària a  l’IBAN: ES38 2100 3510 7622 0019 6217 o  a través de Bízum indicant el  Número d’entitat 0139. En ambdós casos, d’ha d’indicar nom i cognom de qui fa l’ingrés. Es podran recollir els tiquets del sopar a partir del dia 7 de novembre a les oficines de l’entitat.