XXIV Setmana Sense Fum del 25 al 31 de maig

Us animem a participar un any més, en la celebració de la Setmana Sense Fum (SSF), que tindrà lloc durant la setmana del 25 al 31 de maig, al voltant del Dia Mundial Sense Tabac (31 de maig). El lema d’aquesta edició és “Millor el moviment que no el fum o el vapeig”. Us encoratgem a fer-lo extensiu i a fer accions individuals o col·lectives.

Captura de pantalla 2023-04-24 154238

La Setmana Sense Fum és una iniciativa originària de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC), que coordina el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya, en el context de SumaSalut (AIFICC, CAMFiC i ASPCAT) i s’organitza amb diverses entitats i organitzacions relacionades amb la campanya, entre les quals es troba la FECEC, Junts contra el Càncer.

L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac. La setmana Sense Fum és una de les eines amb què cada any fem realitat el nostre compromís per promoure conductes saludables, tant per a infants i adolescents, com per a persones adultes.

Més informació:

  • Dia Mundial sense tabac (OMS)
  • Guia per deixar de fumar en quatres passos
  • El tabac al descobert