“Xuklar” els mals rotllos del càncer adolescent, a través de la música

EsdevenimentFB

“RockPelsXuklis” és un projecte impulsat per l’AFANOC que neix amb l’objectiu de promoure iniciatives musicals per fer visible la realitat dels joves amb càncer des d’espais que els identifiquen.

La pandèmia ens ha impedit realitzar molts dels concerts que teníem previstos l’any passat,  per això ens alegra molt anunciar-vos que ja hi tornem!! Hi tornem amb moltes ganes i energies renovades! Tenim l’espai, la Salamandra, tenim la banda, Querencia Animal, i esperem tenir-te a tu de nou entre el públic!

Seguint escrupolosament totes les mesures de seguretat que marca la normativa COVID-19, hem pogut treballar per poder oferir una gran tarda de música en viu. El pròxim 18.04.2021 a les 20:45h ens trobarem en un espai tan emblemàtic com és la sala Salamandra.

Les entrades, que tenen un cost de 12€, es poden comprar a través d’aquest link.

Per tal de poder garantir la seguretat de tothom, s’hauran de respectar les mesures sanitàries vigents, com són l’ús obligatori de la mascareta i mantenir la distància de seguretat establerta. L’aforament serà limitat, i s’haurà de seguir els concerts des del lloc corresponent. L’organització disposarà de gel hidroalcohòlic per tothom.

La Casa dels Xuklis – AFANOC és un recurs temporal amb 24 estances, que allotja a les famílies que tenen un infant o adolescent amb càncer. On hi poden estar mentre dura el tractament als hospitals com l’Hospital Maternoinfantil de la Vall d’Hebron i Sant Joan de Déu a Barcelona, estem treballant presencialment a les plantes d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques d’aquests hospitals, pel fet que tenim signat un conveni de col·laboració amb ells. Aportem, Treball Social, Voluntariat, Suport Emocional, Dol, financem, sales d’estar per als adults, sala jocs, jocs, sala polivalent, talleristes, menjador, vestuari, neveres, biblioteca, armariets i microones.

L’estada a La Casa dels Xuklis , els serveis i acompanyament que oferim a les famílies és totalment gratuït i actes i esdeveniments com aquest son d’una gran ajuda per l’AFANOC, contribuint que aquest caràcter gratuït pugui seguir sent així.

Sens dubte, Querencia Animal, és una gran banda que realitza un magnífic tribut a un dels grups amb més èxit de les dècades dels 80 i 90, del rock estatal, estaran a sobre de l’escenari d’una sala emblemàtica, per una gran causa d’una manera desinteressada tant el grup com la sala i que un cop més formaran part de la família de Rockpelsxuklis.
Una bona ocasió per col·laborar, implicar-te, ajudar i gaudir d’una gran nit de música.

La teva entrada es tradueix en recursos per a les famílies d’aquests joves, recursos que són encara més necessaris en temps de pandèmia!