Webinar ¡Siempre puedes moverte!’ dins la XI Setmana Catalana de Prevenció del Càncer

Dimecres, 5 d’octubre, tindrà lloc el segon dels webinars dins la XI Setmana Catalana de Prevenció del Càncer. Seguint el lema de la setmana, ‘Menja sa i mou-te’, la xerrada “¡Siempre puedes moverte!” tractarà sobre la importància de l’exercici físic per a infants de 3 a 12 anys i com això pot ajudar-los des de petits a prevenir l’aparició de la malaltia. Enrique Pérez, especialista en pediatria i medicina esportiva, serà l’encarregat d’impartir la xerrada.

El pediatre ens explicarà com és d’important que els infants facin exercici i donarà consells als pares i mares per evitar el sedentarisme dels més petits. El Dr. Pérez forma part del Servei de Pediatria de l’Hospital de Terrassa i dels Serveis Mèdics del primer equip del RCD Espanyol de Barcelona.

plantilla_activitat_instagram_QuiquePerez copia

Aquesta xerrada online tindrà lloc el 5 d’octubre a les 18h via Zoom. 

Sí, vull inscriure’m al webinar dEnrique Pérez

La Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC), que organitza la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) del 30 de setembre al 7 d’octubre, porta com a lema “Menja sa i mou-te”La SECAPC té com a objectiu fomentar estils de vida saludables en la població per reduir el risc de patir aquesta malaltia, tot combinant activitats presencials i online.