Vota pel projecte de ‘Després del càncer’ de la FECEC a ‘Contigo, 50 y más’ de Cinfa!

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) presenta la seva candidatura al concurs de 50 aportacions de 5.000 euros que Laboratoris Cinfa atorgarà amb motiu del seu 50 aniversari, en el marc de la iniciativa “Amb tu, 50 i més” en què participen 610 projectes de tot Espanya.

1. cinfa insta

La FECEC es presenta a la candidatura amb el projecte de l’espai digital ‘Després del Càncer’.

# després del càncer

És un portal digital pioner i de referència dins el sector de la salut que ofereix informació, continguts i serveis per ajudar les persones que han superat o cronificat la malaltia. Aquest espai té l’objectiu de visibilitzar les necessitats que hi ha després del càncer i sensibilitzar la societat.

#DesprésdelCàncer està a l’abast de totes les persones interessades i compta amb una constant actualització, tant en castellà com en català, així com la col·laboració d’experts en l’elaboració de continguts amb l’objectiu de ser una plataforma contrastada i d’evident fiabilitat.

Comptem amb el suport de totes les entitats membres de la Federació, la qual cosa suposa una base social de de 65.000 socis i col·laboradors i més de 10.000 pacients que són atesos a través de les 16 entitats membres.

Ajuda’ns votant el nostre projecte!

Col·labora amb el teu vot!

Des de la FECEC us animem a participar votant el nostre projecte perquè surti escollit entre les 50 propostes guanyadores del concurs. És fàcil i no requereix de registre o requisits previs. Recordeu que es pot votar una única vegada i a un sol projecte.

 Podeu  votar clicant al següent enllaç:

Programa Després del Càncer de la FECEC

Les votacions per triar els projectes s’estendran fins al 30 de setembre. L’objectiu de la iniciativa Cinfa és donar suport a projectes que milloren la qualitat de vida dels pacients i dels seus familiars, tant en l’àmbit físic, com mental o emocional.

Moltes gràcies pel vostre vot!