Vine el 30 de juny a la jornada contra el càncer de mama ‘Dones d’aigua’ amb Ona Carbonell i Adam Martín

Dones d’aigua és un projecte solidari que s’emmarca dins de la col·laboració entre la Fundació DiR i la Federació Catalana d’entitats contra el càncer(FECEC) amb l’objectiu final de lluitar contra el càncer de mama.

dones alta FINAL

Dones d’Aigua és una acció oberta a tothom que es portarà a terme el 30 de juny des de les 19.30 a les 23.00 hores a la piscina de DiR Diagonal, on les protagonistes seran totes aquelles dones que han patit o pateixen un càncer de mama. La jornada té el suport de la nadadora i capitana de l’equip espanyol de natació sincronitzada, Ona Carbonell.

Al llarg de tota la jornada es combinaran diferents activitats relacionades amb l’aquagym, el mindfulness o xerrades informatives sobre nutrició a càrrec del periodista i autor del llibre ‘Comer para ser mejores’ Adám Martín. Les activitats aniran acompanyades d’un brunch, aprofitant l’espai aquàtic i els jardins de DiR Diagonal.

Un dels objectius d’aquesta iniciativa és conscienciar que l’activitat física pot ajudar a la millora de l’estat físic, reduir la fatiga, l’estrès i sobretot disminuir el risc de patir algun tipus de càncer, particularment el de mama.

Alhora aquest acte vol informar i prevenir a la població sobre aquest tipus de càncer, reunint en la jornada persones que convisquin amb la malaltia –directament o indirecta- s’hi sentin vinculades o estiguin sensibilitzades amb l’impacte personal i social de la mateixa.

Per participar en aquesta activitat cal fer una aportació de 15€ que aniran destinats íntegrament a la FECEC.

Les inscripcions es poden tramitar a través d’aquest enllaç.