VII Jornada Saludable: Activitat física, dieta i càncer

Un any més Oncolliga celebra la VII Jornada Saludable: Activitat física, dieta i càncer a Terrassa, amb l’objectiu d’aprofundir sobre els aspectes generals i l’actualització de la relació entre la dieta, l’activitat física i el càncer.

La jornada, que especialment va dirigida a la ciutadania i als professionals assistencials que tinguin relació directa amb l’esport, la nutrició i el càncer, tindrà lloc divendres 28 de setembre, de 17.30 h a 20 h, a l’Auditori Municipal de Terrassa.

Per assistir-hi, cal confirmar l’assistència a través del web del CST: clica aquí (data límit per a inscriure-us: 24 de setembre).

1. oncolliga jornada saludable

Marxa Popular

També, com a complement i cloenda de la jornada, el dissabte 29 de setembre a les 10 h., es realitzarà una MARXA POPULAR amb el lema “Prevenim el càncer amb la dieta i l’activitat física!” per l’entorn de Torrebonica, al costat de l’Hospital de Terrassa. La caminada és de 8 kilòmetres i està oberta a tothom, grans i petits. A tots els inscrits se’ls obsequiarà amb una samarreta tècnica.

La inscripció a la Marxa Popular és gratuïta però es recolliran donatius el mateix dia de la marxa que aniran destinats a l’Estudi de la supervivència del càncer de mama, pulmó i colorectal al Consorci Sanitari de Terrassa.

Inscriu-te a la Marxa Popular clicant aquí.