Versus Teatre estrena el dia 13 una obra sobre el càncer i el pas del temps

El Versus Teatre de Barcelona programa l’obra  “Maggie & Maggy”, del 13 de novembre al 7 de desembre. Una comèdia sobre el pas del temps, les expectatives de la vida i l´intent de ser un mateix. 

documental sobre el càncer

Les protagonistes son dues dones; una que està en plena carrera d´èxit i que té la seva vida personal abandonada i l´altra que passa per un càncer i porta un temps aprenent a viure des d´un nou punt de vista.

L’obra  va ser estrenada al teatre del Raval i premiada a la mostra de teatre de Barcelona.Les persones  que han passat per un càncer i familiars dels afectats  que han aquesta història  s´han sorprès de com es tracta la malaltia des del text i la proposta escènica, no només pel fet que es parli d’una manera clara i sense tabús, sinó perquè  no es banalitza ni es dramatitza.

En cap cas es tracta al personatge que està malalt com si fos diferent, tots els personatges s´enfronten a un moment on els cal aprendre a compartir, riure´s més d´ells mateixos i obrir-se plenament a la vida per poder tirar endavant.

Les entrades valen 20€, i els descomptes que es poden oferir són del 40 i 50%: 12€ indicant que es ve des de la FECEC i 10€ si feu un grup de 10, també reservant a cialaida@gmail.com. Compartim amb vosaltres el reportatge que  va fer BTV:Reportatge M&M a BTV:  http://youtu.be/_I9FRUbqHCE