Uns 240 voluntaris assistiran a la XIII Trobada de Voluntariat en l’àmbit Oncològic de la FECEC

Mira el vídeo de l’espot de la Trobada:

[vsw id=”e2g_ivrBzfE” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

La Fecec, Junts contra el càncer, organitza el proper 6 de maig la XIII Trobada de Voluntariat en l’àmbit Oncològic a l’Espai Francesca Bonnemaison (Carrer de Sant Pere Més Baix, 7 Barcelona).

Aquesta trobada anual té com a objectiu fomentar el reconeixement i el nexe d’unió entre tots els voluntaris que treballen en aquest àmbit a Catalunya. La jornada és, també, un reconeixement a l’esforç i dedicació dels voluntaris per millorar dia a dia la qualitat de vida de les persones amb càncer i les seves famílies.

 

trobada voluntariat 2017

 

Sota el títol, ‘Somriu, ets voluntari’, la Trobada vol incidir en la necessitat de treballar l’optimisme com actitud per relativitzar les dificultats de la vida i en concret per encarar millor les que presenta la tasca de voluntari.

La Diputada de Benestar Social de la Diputació de BarcelonaMaite Fandos, inaugurarà la jornada, a les 10.00 hores, juntament amb el president de la FECEC, Ramon María Miralles.

A continuació, Rafael Santandreu, psicòleg i autor del llibre “Ser feliz en Alaska” (Ed. Grijalbo), impartirà la xerrada col·loqui titulada: “Ser feliç fent de voluntari”

Després, hi haurà dos tallers simultanis, un titulat Per què ha de somriure un voluntari?’ a càrrec de Maria Conxa Porrera, docent i fundadora de “Recerca Personal”, grup de creixement personal i l’altre, titulat ‘L’art d’aturar el temps (i sentir-se feliç)’ a càrrec de Miquel Antonijuan, impulsor de projectes d’impacte social a la Fundació Nous Cims, i coach.

La jornada estarà conduïda per Ignasi Gayà, periodista dels Serveis Informatius de Televisió de Catalunya.

La cloenda anirà càrrec de l’actuació musical del Quartet Mèlt, guanyadors de la tercera edició Oh Happy Day.

Pots descarregar-te el díptic aquí.

Ompliu el formulari online (la inscripció inclou assistència, cafè i dinar. Data límit d’inscripció: 28 d’abril).