Uns 1.000 infants de P5 es beneficien de l’activitat l”Hort d’en Marçal’

L’Hort d’en Marçal és una activitat adreçada a infants de P5 de les escoles de Catalunya i que s’està duent a terme aquests dies. Està emmarcada dins la IX Setmana Catalana de Prevenció contra el Càncer i ha comptat amb el suport de Supermercats Caprabo, que ha donat tota la fruita per poder fer els tallers, i la col·laboració dels voluntaris per fer arribar aquest material a les aulesGairebé 1.000 infants de Catalunya s’han beneficiat d’aquesta activitat.

Fruita - Escola VicensVives Roses (4)

Enguany els tallers s’han adaptat a la situació generada per la pandèmia, per la qual cosa s’ha desenvolupat dins l’aula. Mitjançant un vídeo amb els personatges de l’espectacle es treballen les propietats de la fruita i la verdura i va acompanyat d’un taller per fer una broqueta de fruita junt amb un material pedagògic per treballar a l’aula.

Menja sa i mou-te”. Aquest és el lema de la IX Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC). La Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) ha organitzat aquesta activitat, entre d’altres, amb les que persegueix conscienciar sobre la malaltia oncològica, així com de la importància d’implementar els dos hàbits de menjar saludable i fer exercici per tenir una vida més saludable que ajuda a prevenir l’aparició del càncer. I més encara en moments com el que vivim de pandèmia.

 

Rap - Escola J.VicensVives Roses Rap - Escola Escorial Vic

Fruita - Escola VicensVives Roses (4) drive-download-20201008T104037Z-001 Material -Escola J.VicensVives Roses (2)

Fruita - Escola Escorial Vic

Fruita - Escola Escorial Vic (2) LLeida

Vic_Osonacontraelcancer.    Vic1_Osonacontraelcancer