Unes 3.000 persones es posen la gorra contra el càncer infantil al parc de la Ciutadella

Unes 3.000 persones han participat aquest dissabte a la 19a festa ‘Posa’t la gorra’ al parc de la Ciutadella de Barcelona. La trobada, organitzada per l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc), té per objectiu sensibilitzar la societat sobre el càncer infantil.

fotonoticia_20191214161433_420

El 19è ‘Posa’t la gorra’ ha comptat amb el Mag Lari com a mestre cerimònies, diverses activitats lúdiques i les actuacions musicals de Xiula i Zebrass Marching Band. El president de la Generalitat, Quim Torra, i la consellera de Salut, Alba Vergés, s’han apropat a la festa per donar el seu suport. “Avui el Parc de la Ciutadella s’ha mobilitzat contra el càncer infantil posant-se la gorra. Gràcies a tothom per la seva solidaritat, força i coratge i a l’Afanoc per la feina encomiable i necessària que fa”, ha piulat Torra al seu compte de Twitter.

“Posa’t la gorra! Aquest és el mateix lema, any rere any, pel càncer infantil. Cada any buscant novetat amb el disseny i sempre pensant en omplir de somriures a nenes, nens i famílies quan són moments complicats Feu una tasca imprescindible Afanoc”, ha reblat Vergés a la mateixa xarxa social. En aquesta ocasió la marca Pepe Jeans s’ha volgut sumar a la causa amb un disseny texà que fa que la gorra canviï de teixit per primera vegada i s’utilitzi el lema “canviar la pell i enfortir-se”.

L’Afanoc ha distribuït fins ara unes 28.000 gorres a través d’escoles, ajuntaments, ‘ambaixadors’, Mercats de Barcelona, entitats públiques i privades, i diferents punts de venda. La festa de Barcelona dona el tret de sortida a les diferents celebracions al llarg del territori durant el 2020: la propera serà a la Seu Vella de Lleida el proper 16 de febrer.