Una nova app permetrà seguir en temps real l’Oncotrail

L’Oncotrail comptarà aquest any amb una aplicació mòbil que permetrà seguir en directe el desenvolupament de la cursa i consultar tota la informació relacionada amb l’esdeveniment a través dels smartphones i les tauletes. L’aplicació, dissenyada pels mateixos creadors de l’APP de curses esportives Xplaning, ja està disponible per a Android i iOS i pretén ser una eina útil tant per als que participen a la cursa com per als que volen contribuir-hi fent alguna aportació econòmica, ja que els donatius als equips es poden fer directament des del mòbil.

63ff3413df9d15f13ce01a9824452e03_w455_h300_cp
L’APP Oncotrail compta amb diverses seccions: Home (presentació sobre què és l’Oncotrail); La Cursa (amb informació sobre bases i recorregut, imatge dels punts d’avituallament i enllaç al track de Wikiloc); Inscripcions(amb enllaç al formulari d’inscripció); Equips (amb informació bàsica sobre els equips i els seus integrants); Donacions (per fer donatius als equips des del mòbil); Activitats Oncotrail (una agenda per explicar les activitats que els equips organitzen per recaptar fons); Avituallaments (llistat geolocalitzat que mostra els diferents punts d’avituallament, així com la opció de navegació guiada fins a cadascun d’ells); Segueix la cursa (secció per seguir en directe el temps i pas dels equips per cada avituallament) i Fotos i Vídeos.

L’aplicació ha estat dissenyada per l’empresa Xplaning, creadora d’una aplicació mòbil gratuïta que té com a objectiu apropar el calendari de curses esportives de Catalunya a tots els amants de l’esport. En una mateixa APP, Xplaning ofereix l’opció de consultar curses de diversos esports: running, trailrunning, bike, duatló, triatló, canicross, orientació, aquatló, etc… així com totes les seves modalitats. Més informació a www.xplaning.com.