Un cap de setmana amb ‘Girona novaCultura’

mascares1Aquest cap de setmana continuen les activitats emmarcades dins les jornades ‘Girona novaCultura’ organitzades, per segon any consecutiu, per la Fundació Oncolliga Girona amb l’objectiu de promoure una nova cultura de la salut.

Entre les activitats més destacades hi ha:

DIVENDRES 26
A les 17.00, CONFERÈNCIA ‘Temps d’espera, temps d’esperança, temps de sofriment’. A càrrec de Ramon Bayés, Professor emèrit de la UAB.

A les 18.00, TALLER Construïm un gran mandala entre tots!
A les 19.00 TERTÚLIA: ‘És l’hora d’incorporar la medicina complementària en l’atenció del pacient oncològic?’
A les 21.00 VIDAVI “SIS VINS SENTITS”

DISSABTE 27
A les 10.00, hi ha previst diversos TALLERS per treballar les quatre emocions primàries: alegria, tristesa, por i ràbia. Els tallers van encaminats a gestionar el sentiment de ràbia de manera positiva. Així com també, per descobrir barreres, acceptar i saber com enfrontar-les.

A les 19.00, ENTREVISTA a Carles Ventura Pallarols, President de la SEPA (Societat Espanyola de Psicologia Analítica). Tema: ‘Coratge, és el fruit de reconèixer i acceptar la fragilitat’.
A les 22.00, RECITAL Trobadors i Trobairitz.

DIUMENGE 28
A les 11.00, taller de Ioga
A les 17.00, CONFERÈNCIA: ‘Existeix la mort? Ciència i la seva
aplicació en la vida’. A càrrec de la Dra. Luján Comas, Metgessa especialista en anestesiologia i reanimació i Anji Carmelo, Dra. en Metafísica per la University of Metaphysics of Los Angeles.
A les 20.30, CONCERT DE CLOENDA.