TRAM i FECEC signen un conveni per fer divulgació, prevenció i lluita contra el càncer

Ahir, el president de la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC), Ramon Maria Miralles, i el director general del TRAM, Javier Vizcaíno, van signar un conveni de col·laboració amb l’objectiu de divulgar i promocionar activitats i campanyes informatives de prevenció del càncer.

conveni Tram

TRAM ha col·laborat amb la FECEC des de l’any 2013 donant suport a diferents campanyes dutes a terme per aquesta entitat i ara, amb la signatura d’aquest conveni, es formalitza el compromís de TRAM en la lluita contra el càncer a casa nostra. D’aquesta manera, els suports del tramvia- com les pantalles interiors, el web i els canals de Facebook i Twiter- difondran les campanyes d’informació i divulgació per a la prevenció i lluita contra el càncer que realitzin la FECEC.

La FECEC, junts contra el càncer, és una entitat de segon nivell que agrupa 14 organitzacions que treballen per a millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i de les seves famílies. Es va constituir el 2001 i va néixer amb la vocació d’integrar els esforços en la lluita contra les malalties oncològiques a Catalunya. L’entitat és cens d’informació i dóna servei a les entitats federades, a la vegada que fomenta el voluntariat en l’àmbit oncològic, desenvolupa programes en les àrees de divulgació i prevenció, supervivents i recerca psicosocial.