Tot a punt per a la VIII edició de la campanya “Posem-li pebrots al càncer”

La campanya solidària “Posem-li pebrots al càncer” torna aquest divendres i dissabte, 8 i 9 d’abril. La Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) i Condis Supermercats impulsen per vuitè any consecutiu aquesta iniciativa, que serveix per recaptar fons per als programes de suport i atenció als malalts de càncer i els seus familiars.

1024x512 twitter

Posem-li pebrots al càncer” arriba un any més als supermercats Condis els dies 8 i 9 d’abril. Allà podràs comprar les bosses de pebrots solidaris a un preu simbòlic d’un euro i mig.

Prop de 900 persones voluntàries de tot Catalunya seran presents en els establiments Condis per col·laborar en la difusió. L’objectiu de la campanya és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca d’acompanyament que fan les entitats vinculades a la FECEC i també aconseguir fons per continuar desenvolupant els programes d’atenció i ajuda a les persones malaltes i als seus familiars.

La campanya estarà en marxa a 673 supermercats Condis de Catalunya, que posaran a la venda més de 66.000 bosses de pebrots solidaris.

Vídeos dels participants a les xarxes socials

Per tal d’aconseguir el màxim ressò possible de la campanya d’enguany, els organitzadors encoratgem els participants de la iniciativa a fer un vídeo, que es pujarà a les xarxes socials. Una de les idees proposades per al vídeo és que una persona, que no surti en el vídeo, llenci un pebrot al protagonista i que aquest el faci servir de micròfon per explicar alguna cosa relacionada amb la campanya, tot animant la gent a comprar la bossa de pebrots solidaris.

Una altra opció serà fer un vídeo divertit, on per exemple diferents persones es passin un pebrot, donant algun missatge per engrescar tothom a participar a participar en la iniciativa. Us demanem que pengeu els vostres vídeos a Instagram etiquetant-nos @fececfederacio i @condislife i amb el hashtag #pebrotscancer.

Ajuda’ns a ajudar!

Descarrega la Nota de premsa aquí