Tot a punt per a la 6a run4cancer: mou-te pel càncer!

La Fundació Oncolliga Girona se sumarà un any més a la commemoració del Dia Mundial contra el Càncer (4 de febrer) amb l’organització de la la Run4Cancer, una cursa solidària d’àmbit provincial que tindrà lloc el 9 de febrer i que enguany arribarà a la sisena edició amb el repte de repetir l’èxit de convocatòria de l’any passat, quan s’hi van sumar més de 4.000 persones entre les vuit poblacions on se celebra de manera simultània.

run4 cancer

Les seus de la cursa tornaran a ser Figueres (Alt Empordà), Palafrugell (Baix Empordà), Planoles (Ripollès), Porqueres (Pla de l’Estany), Olot (Garrotxa), Salt (Gironès), Riudellots de la Selva (Selva Interior) i Tossa de Mar (Selva Marítima).

L’organització d’aquesta peculiar cursa solidària va a càrrec de la delegació d’Oncolliga a cada població, amb el suport i col·laboració d’altres entitats del municipi, i des de la primera edició el nombre de participants no ha parat de créixer, fins arribar als 4.228 de l’any passat.

El Run4Cancer consta de dues modalitats: un circuit de 10 km pensat per a corredors habituals, i un altre de 5 km pensat per a tots els públics i ideal per fer en família. Els recorreguts són circulars i transcorren pels nuclis dels municipis i el seu entorn. La sortida serà puntualment a les 10 del matí a totes les seus de la cursa i hi haurà la possibilitat d’inscriure-s’hi el mateix dia des d’una hora abans de la sortida. La plataforma online per inscriure’s de manera anticipada estarà habilitada fins al 4 de febrer a les 14.00 h.

Les inscripcions dels participants i les donacions de diverses empreses col·laboradores van fer possible obtenir l’any passat uns beneficis de 32.086 euros, que es van destinar a finançar els diferents serveis que l’Oncolliga ofereix als malalts de càncer de les comarques gironines i les seves famílies.

A continuació trobareu els enllaços a la informació concreta de les diferents poblacions:

RUN4CANCER SALT
https://www.oncolligagirona.cat/esports/run4cancer/run4cancer-cursa-girones-salt.html

RUN4CANCER PORQUERES
https://www.oncolligagirona.cat/esports/run4cancer/porqueres.html

RUN4CANCER OLOT
https://www.oncolligagirona.cat/esports/run4cancer/olot.html

RUN4CANCER PLANOLES
https://www.oncolligagirona.cat/esports/run4cancer/planoles.html

RUN4CANCER FIGUERES
https://www.oncolligagirona.cat/esports/run4cancer/figueres.html

RUN4CANCER PALAFRUGELL
https://www.oncolligagirona.cat/esports/run4cancer/palafrugell.html

RUN4CANCER RIUDELLOTS DE LA SELVA
https://www.oncolligagirona.cat/esports/run4cancer/riudellots-de-la-selva.html

RUN4CANCER TOSSA DE MAR
https://www.oncolligagirona.cat/esports/run4cancer/tossa-de-mar.html