Tot a punt per a la 17ena Trobada de Voluntariat el pròxim 15 de maig

651_WEB

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) organitza la 17ena edició de la Trobada de Voluntariat en l’àmbit Oncològic, el pròxim dissabte 15 de maig. Es tracta d’un espai per fomentar el nexe d’unió entre voluntaris i voluntàries i reconèixer la tasca solidària que realitzen tots els equips en l’àmbit oncològic. Ateses les circumstàncies d’emergència sanitària serà de nou online i es farà a través de la plataforma Zoom.

FES CLIC AQUÍ I INSCRIU-T’HI!

Les persones voluntàries sempre protagonitzen la jornada, i enguany volem destacar la importància del voluntariat com a camí d’aprenentatge. La trobada començarà a les 10 del matí amb unes paraules de benvinguda càrrec del president de la FECEC, Ramón Maria Miralles, i del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir El Homrani. A continuació, la doctora en Filosofia per la Universitat de Barcelona i professora de la mateixa Facultat, Begoña Román, oferirà la xerrada inaugural titulada “Voluntariat en temps de pandèmia, reflexions des de l’ètica“. Després d’una pausa tindrà lloc el Diàleg entre voluntaris dinamitzat pel periodista Xavier Solà, Director-realitzador de “La nit dels ignorants 3.0”, i amb Eduard Sadurní, voluntari de la Fundació Oncolliga Girona, i Isabel Malet, voluntària de la Fundació Kàlida.

La cloenda arribarà sobre les 12:15h amb la lectura de L’arbre dels desitjos on tots els voluntaris i voluntàries podran penjar i compartir els seus somnis més desitjats.

La XVII Trobada de Voluntariat en l’àmbit Oncològic compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

651_FACEBOOK_PROGRAMADescarrega’t aquí el programa.

SÍ, VULL INSCRIURE’M!

Data límit d’inscripció: 7 de maig. (Un cop formalitzada la inscripció rebràs l’enllaç a l’esdeveniment).

Aportació:

Voluntaris d’entitats federades a la FECEC: 3 €
Voluntaris d’entitats no federades a la FECEC: 10 €

Forma de pagament:

Transferència bancària al c/c de La Caixa 2100 0957 70 0200092600.
A l’assumpte indiqueu “Trobada Voluntariat en l’àmbit Oncològic” i nom de l’assistent.