Tortosa organitza la caminada solidària a favor de la lluita contra el càncer

caminadaLa delegació de Tortosa de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre ha organitzat per al pròxim 5 de setembre la caminada solidària “Mai caminareu sols” que tindrà lloc a la ciutat a partir de les 18.00 hores.

La sortida es realitzarà des del Cap del Temple i els participants que ho vulguin podran adquirir un mocador de l’entitat que tindrà un preu de 2 euros com a donatiu a favor de la lluita contra el càncer. Després de la caminada, per a aquells que ho vulguin hi haurà inflables per als més menuts i xocolatada.

Es tracta d’una proposta que l’any passat ja va congregar una gran munió de públic i que vol repetir l’èxit de la darrera caminada a benefici de la Lliga contra el Càncer .

Cada participant rebrà un mocador per 2 euros i l’itinerari serà des de la plaça del Temple (Dorsals) i l’arribada a l’estadi Municipal de Ferreries. La caminada està oberta per a tots els públics.

“Mai caminareu sols” és una proposta solidària a benefici de l’entitat sense ànim de lucre que dur a terme activitats per millorar el control del càncer en la població.