Tornen les curses més solidàries per Sant Silvestre de ‘Nassos contra el càncer’

Un any més, pel mes de desembre, torna la campanya ‘Nassos contra el Càncer’ que organitzem per cinquè any consecutiu des de la FECEC.

nassos contra el càncer per sant silvestre

La iniciativa aprofita les ja consolidades curses de Sant Silvestre que cada any s’organitzen entre el 26 i 31 de desembre coincidint amb l’acomiadament de l’any.

Igual com l’edició anterior les curses que s’han adherit a la campanya són les dels municipis del Vendrell, Barcelona, Oliana, Lleida i Girona. A més a més, estarem presents a la Fira del Corredor de Barcelona amb un stand.

Es necessiten persones voluntàries per a l’estand que l’entitat tindrà al Complex esportiu municipal de la Mar Bella (Av. Litoral 86-96 08005 Barcelona) els dies 29 i 30 de Desembre.

Les persones interessades poden inscriure’s a través d’aquest enllaç.

Les persones que participin a la cursa rebran una xapa de la campanya i des de l’organització s’emplaça a que tots els corredors i corredores que la portin durant l’esdeveniment.

Aquests cinc esdeveniments, a banda de ser esportius i promoure un estil de vida saludable, es converteixen en una causa solidària. D’aquesta manera, l’entitat s’adhereix a les curses de Sant Silvestre que s’organitzen cada any a diferents municipis de Catalunya a finals de desembre.

Calendari de les curses

26 de desembre: Vendrell

29: Oliana

29-30-31: Fira del corredor a barcelona. La cursa és el 31

31: Lleida i Girona

Si no ets corredor i vols contribuir a la causa, des de la FECEC us convida tothom a mostrar la teva solidaritat amb la lluita contra el càncer, i fer un donatiu per a la campanya nassos contra el càncer entrant en aquest enllaç.