Torna la XIV Trobada de Voluntariat en l’àmbit Oncològic

Mira l’espot de la XIV Trobada aquí:

La FECEC organitza la 14ena edició de la Trobada de Voluntariat en l’àmbit Oncològic el proper 5 de maig. Un espai per fomentar  el nexe d’unió entre tots els voluntaris que col·laboren en aquest àmbit arreu de Catalunya i per reconèixer la seva tasca solidària.

En aquesta edició volem treballar la cohesió i el sentiment de pertinença dels voluntaris amb l’entitat amb la qual col·laboren. El proverbi africà: Si vols arribar ràpid, camina sol. Si vols arribar lluny, fes-ho acompanyat sintetitza l’essència de la jornada. Per això aquesta edició té el lema, ‘La cohesió, força del voluntariat’.

1. diptic trobada

L’acte estarà conduït per Ignasi Gaya, periodista dels Serveis Informatius de Televisió de Catalunya. A les 10 del matí tindran lloc els parlaments de benvinguda a càrrec de Dr. Ramón Maria Miralles, President de la FECEC i Meritxell Budó, Presidenta delegada Àrea Atenció a les Persones de la Diputació Barcelona.

Al llarg de la jornada hi haurà diverses xerrades i col·loquis. Una d’elles serà la titulada “El voluntariat, consideracions ètiques i bioètiques” a càrrec del Sr. Sergio Ramos, llicenciat en Filosofia i Màster en Bioètica i doctor en Filosofia, professor de Bioètica a la Universitat de Barcelona.

Posteriorment, Santi Serratosa, percussionista corporal, músic i musicoterapeuta parlarà sobre ‘La percussió corporal com eina de cohesió social i experiència afectiva’ i el Coach transformacional, recreador personal, musicoterapeuta i formador de formadors i Director i fundador d’El despertador, Jordi Muñoz, oferirà la xerrada ‘Junts arribarem més lluny’. 

La Coral de l’Hospital Vall d’Hebron clourà l’acte de la XIV Trobada.

INSCRIPCIONS

Ompliu el formulari online: https://goo.gl/forms/zZPPlL76mcreIIcu2

  • Voluntaris d’entitats federades a la FECEC: 18 €
  • Voluntaris d’entitats no federades a la FECEC: 25 €

La inscripció inclou assistència, cafè i dinar.

Data límit d’inscripció: 27 d’abril.

Forma de pagament:

Transferència bancària al c/c de “La Caixa”: 2100 0957 70 0200092600 i indiqueu “Trobada Voluntariat en l’àmbit Oncològic” i nom de l’assistent.

En aquest enllaç podeu descarregar-vos el díptic de la Trobada.