Torna la Setmana sense Fum del 25 al 31 de maig

La FECEC s’adhereix un any més a la celebració de la Setmana Sense Fum (SSF), que tindrà lloc durant la setmana del 25 al 31 de maig, al voltant del Dia Mundial Sense Tabac (31 de maig).

Firma-email-SSF2022-Amb-logos___ALTA

La Setmana Sense Fum és una iniciativa originaria de semFYC, CAMFiC a Catalunya, que en el marc del projecte d’integració de SumaSalut, organitzem de manera conjunta els Programes d’Activitat Física saludable, Atenció Primària Sense Fum i Beveu Menys.

El lema d’aquesta edició és “Viu sense fumar i comença a sumar”. Us encoratgem a fer-lo extensiu i a fer accions individuals o col·lectives.

 

L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac. La setmana Sense Fum és una de les eines amb que cada any fem realitat el nostre compromís per promoure conductes saludables, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran.

Us animem a fer difusió en el vostre àmbit i per xarxes socials de l’enquesta adreçada a la població que romandrà oberta des del 28 de març i fins el 8 de maig. Amb aquesta enquesta pretenem conèixer el consum i l‘opinió de la població general en temes d’actualitat sobre tabaquisme.

Podeu adherir-vos a la Setmana Sense Fum compartint el logo de la vostra entitat, emplenant el formulari (des del 7 d’abril i fins el 24 de maig). Cada setmana podreu visualitzar en aquest enllaç el full d’adhesions actualitzades. 

Consulteu la proposta d’activitats i animeu-vos a participar i fer la màxima difusió durant el mes de maig del 2022. Difoneu les vostres activitats per xarxes socials, publicant imatges o vídeos amb les etiquetes: #ssfcat22 #SumaSalut.

En finalitzar la SSF us demanarem que empleneu el formulari de recollida d’activitats que heu realitzat (data límit 17 de juny), per poder analitzar l’impacte.