Torna la campanya solidària ‘Posem-li pebrots al càncer’ els pròxims 14 i 15 d’abrilUn any més, la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) i supermercats Condis impulsen la iniciativa “Posem-li Pebrots al Càncer”, amb l’objectiu de solidaritzar-se amb els pacients oncològics i difondre, així mateix, la tasca d’acompanyament i suport als pacients oncológics que realitzen les entitats federades de la FECEC Junts contra el Càncer.“Posem-li pebrots al càncer” arriba un any més als supermercats Condis on es distribueixen bosses de pebrots entre els clients a un preu simbòlic d’un euro i mig. L’objectiu de la campanya és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia, fer difusió de la tasca d’acompanyament que fan les entitats vinculades a la FECEC, Junts contra el Càncer i també aconseguir fons per continuar desenvolupant els programes d’atenció i ajuda a les persones malaltes i els seus familiars.

La campanya d’enguany, que arriba a la seva novena edició, se celebrarà els dies 14 i 15 d’abril, i durant aquests dos dies, la ciutadania podrà participar en el programa a través de la compra de pebrots solidaris. Aquest any es posaran a la venda un total de 66.000 bosses de pebrots a un preu simbòlic d’1,5 euros cadascuna, en els 680 establiments de què disposa Condis a Catalunya. Cada bossa durà un pebrot vermell i un de verd, i la recaptació resultant serà íntegrament destinada a l’impuls de projectes d’atenció psicosocial de les entitats de la FECEC, Junts contra el Càncer per als malalts de càncer i les seves famílies.

En aquesta novena edició, ‘Posem-li Pebrots al Càncer’ comptarà amb prop de 1.000 persones voluntàries de tot el territori català, convocades per les entitats adherides a la FECEC, Junts contra el Càncer les quals s’encarregaran de donar a conèixer els objectius de la campanya i de difondre entre els clients la tasca d’acompanyament que realitzen aquestes entitats.