Torna la 6a Caminada Popular contra el càncer de Vilassar

El diumenge 29 de maig a les 9 del matí donarà el tret de sortida la 6a edició de la caminada contra el càncer. Les inscripcions es poden fer al consultori de Vilassar de Dalt contra el càncer, a la pastisseria Maria Teresa i a lampisteria Riera-Baylach.

caminada2016

Aquesta nova edició de la caminda contra el càncer servirà de preludi de les jornades que se celebraran del cap de setmana del 4 i 5 de juny a can Rafart. L’objectiu d’aquesta jornada és recollir diners per poder continuar oferint,  des de l’Associació, l’acompanyament i el suport a les persones afectades per una malaltia oncològica i a les seves famílies. La Jornada començarà el proper dissabte 4 de juny  al matí i,  tret de les hores de la nit, no pararà fins l’endemà diumenge a les dues del migdia.

Vilassar de Dalt contra el Càncer és una associació sense afany de lucre que té per objectiu principal ajudar a les persones diagnosticades de càncer i les seves famílies, des del moment del diagnòstic i durant tot el procés de la malaltia. Aquests ajuts es concreten principalment en  oferir atenció psicològica individual al pacient oncològic i/o familiariassessorament dietètic individual per als malalts que tenen dificultats en  l’alimentació a causa dels tractaments.

Alhora treballa per la prevenció i rehabilitació de la salut a través d’activitats de divulgació com cursos, conferències i tallers, sempre dirigits per professionals de reconeguda competència.